fbpx

Om oss

Vad är Veckomat?

Allt började en kväll när två entreprenörer träffades för att umgås och snacka. De pratade om många olika saker men den mest intressanta diskussionen kom att handla om dagens mat och matvanor.

 

Om hur människor är upptagna med arbete och olika aktiviteter att de inte hinner eller orkar bry sig om kvaliteten på maten. Det är inte alltid enkelt att laga till en näringsrik och god en måltid. Hur kan man undvika kemikalier, konserveringsmedel och ohälsosamma ingredienser i kosten. Det viktigaste de diskuterade, hur mycket extra tid man kan tjäna och tillbringa med barn, nära och kära om man inte var tvungen att laga mat.

 

De insåg att detta är ett problem och efter en lång diskussion bestämde de sig för att göra något åt detta. Så föddes Veckomat!

Idén är faktiskt enkel:

Restaurangen lagar maten, allt från grunden, med färska ingredienser.

Kunden, det vill säga Du, beställer valfritt antal rätter för direkt konsumtion eller frysning. På det viset kan matfrågan vara löst några dagar, en helg eller längre tid. Det blir bekvämt att bara ta fram den eller de rätter som behövs för dagens måltid, eller matlådan till jobbet.

Men vänta!

Det är inte allt!

 

Detta har redan blivit verklighet och du har hittat vår tjänst! Grattis!

Vi erbjuder matlådor av glas som är säkra för kyla, frysa och värma mat i. Ta bara med de tomma och hämta maten i nya lådor. Du behöver inte ens tvätta lådorna. Rengör dem bara så tvättar vi lådorna vid extremt hög temperatur så att de blir möjliga att använda igen.

Smakligt måltid